• Print
  • Print

IT-undervisningsmaterialer

Børn og multimedier

Vi har fået udviklet et materiale om, hvordan børn kan bruge computeren til andet end spil. Det kan anvendes til uddannelsen "Multimedier i pædagogisk arbejde" og indeholder mange fine øvelser, så deltagerne selv kan komme i gang med at bruge computeren. Der er gode ideer til, hvordan børn kan arbejde med multimedier med deres egne tegninger, historier og lyde.

Alkoholmisbrug

Materialet giver fine eksempler på, hvorledes især børn bliver påvirket af at leve med forældre, der har misbrugsproblemer. Det er udviklet, så det direkte kan bruges i undervisningen på uddannelsen "Borgere med alkoholproblemer". Endelig indeholder materialet gode hints til underviserne om, hvorledes man selv kan arbejde videre med IT i undervisningen.

Der følger gode lærervejledninger med. Begge materialer er et godt supplement til det grundlæggende undervisningsmateriale og er udviklet af Social- og sundhedsskolen i Århus i samarbejde med EPOS.

Materialerne kan ses online ved at klikke på overskrifterne og kan downloades til lokal anvendelse fra de respektive uddannelser.

 

 

20. oktober 2005