• Print
  • Print

Arrangementer om psykisk arbejdsmiljø

Bar SoSu, Branchearbejdsmiljørådet Social & Sundhed, afholder i februar 2008 to arrangementer, som sætter fokus på det psykiske arbejdsmiljø på social- og sundhedsområdet. Arrangementerne er målrettet arbejdsmiljøundervisere, organisationsrepræsentanter, HR- og arbejdskonsulenter og sikkerhedsledere.


Undervisningsseminar om psykisk arbejdsmiljø den 4. februar 2008

Seminaret styrker dine rådgivningskompetencer og lærer dig mere om stress og lederens psykiske arbejdsmiljø. På seminaret møder du chefpsykolog Pia Ryom og erhvervspsykolog Lisette Jespersen, der har udviklet branchearbejdsmiljørådets værktøjer om stress og lederens psykiske arbejdsmiljø.


Træf om psykisk arbejdsmiljø den 5.-6. februar 2008

Formålet er at styrke dit kendskab til og gøre dig fortrolig med værktøjer udviklet af Bar SoSu i 2005-08. Træffet er en blanding af workshop og oplæg. Blandt andre kan du opleve Peter Langdal fortælle om, hvordan det bliver sjovt at gå på arbejde. Langdal er teaterchef og instruktør på Betty Nansen Teatret.

 

Du kan tilmelde dig begge arrangementer, som afholdes i forlængelse af hinanden, eller du kan vælge et af dem. Tilmeldingsfristen er den 19. december 2007.

 

Tilmelding og mere information på Træf om psykisk arbejdsmiljø og Undervisningsseminar om psykisk arbejdsmiljø.