• Print
  • Print

Forslag til nye uddannelser

Når arbejdspladser eller skoler registrerer nye uddannelsesbehov, som de mener bør omsættes til et AMU-kursus, skal de udfylde et skema. Spørgsmålene i skemaet besvares og indsendes til EPOS. Uddannelsesbehovet skal forinden drøftes i det lokale uddannelsesudvalg, som skal underskrive skemaet.

Skemaet vil herefter blive forelagt Efteruddannelsesudvalget, og såfremt udvalget er enig i behovet, vil uddannelsen blive udviklet og godkendt til udbud på de relevante skoler. Vær opmærksom på, at den skole, der er med til at melde behovet ind, ikke nødvendigvis bliver valgt til at udvikle selve uddannelsesmålet.

Hent skemaet her.Uddannelse?

UddannelsesGuiden.dk kan du finde mere information om alle uddannelser der udbydes i Danmark. Herunder AMU-uddannelser på EPOS område.

EfterUddannelse.dk kan du ansøge og tilmelde dig de enkelte AMU-uddannelser vha. NemId. Her kan du også søge om VEU-godtgørelse for tab af løn eller mulighed for arbejde i forbindelse med deltagelse i en AMU-uddannelse.

VEU-Center.dk kan du finde dit nærmeste VEU Center, der kan rådgive medarbejdere, virksomheder og ledige om mulighederne for voksen- og efteruddannelse. Herunder AMU-uddannelser.