Grundlæggende uddannelse i klubarbejde
AMU-kurser på nettet

Temaer

 

Velkommen til kurset

Dette er startsiden. Fra denne side kan du komme rundt til samtlige funktioner.

Du starter med at gå ind i de forskellige temaer. Her ligger program, faglige oplæg og arbejdsopgaver. Arbejdsopgaverne gemmer du på din egen computer (se IT-vejledning), herefter kan du gå af nettet. Når du har løst opgaverne, sender du det elektroniske opgaveark til underviseren som vedhæftet fil via e-mail. Du får også respons tilbage via e-mail.

På biblioteket kan du finde henvisninger til bøger, artikler. Der er også internetadresser, som viser hen til fagdatabaser og artikler på nettet.

Under IT-vejledning har vi samlet vejninger i at gemme, sende mv. i elektronisk form. Under Information finder du praktiske oplysninger om kurset.

Debatforum og chat er et link til et særligt lukket område, hvor kun deltagere og undervisere har adgang. Derfor skal du bruge en adgangskode for at komme ind. Her er der mulighed for debattere forskellige emner, give meddelelser til hinanden, lægge materialer ind og se fotos af holdet. På chatten mødes vi på aftalte tidspunkter (se kursusprogrammet), men der er også mulighed for selv at gå gå chatten i mindre grupper. Du kan også finde mailadresser på de andre deltagere og sende e-mails herfra.